Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő neve és elérhetőségei:

Sólyomné Komáromy Rita Katalin – egyéni vállalkozó ( 1134 Budapest, Kassák Lajos u.72.)
Nyilvántartási száma: 52559464
Telefonszám: +36708865658
Email: info@mayutika.hu

Az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintettek önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) alapján történik az adatok kezelése.

A hozzájárulást Felhasználó a mayutika.hu honlap és az azon meghirdetett szolgáltatások használatával, online jelentkezéssel adja meg.

Kezelt adatok köre

Az Adatkezelő a Felhasználó által a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével rendelkezésére bocsátott adatait kezeli. A kapcsolatfelvételi űrlapon a következő adatokat szükséges kötelezően megadni:

név
email cím
telefonszám
születési adatok (hely, év, hónap, nap, óra, perc)

Hírlevél

Az Adatkezelő nem küld hírlevelet, ilyen célból adatot nem gyűjt.

Az adatkezelés célja

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor megadott személyes adatok kezelésének célja a honlapon meghirdetett szolgáltatások igénybevétele esetén az ügyfelek azonosítása a kapcsolat felvételéhez.

Adatkezelés időtartama

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésekor megadott személyes adatok kezelésének időtartama az adat megadásának időpontjától a szolgáltatások igénybevételének befejezéséig tart. Ezután az adatok törlésre kerülnek.

Amennyiben a szolgáltatások igénybe vétele mégsem történik meg, az adatok a sikertelen kapcsolatfelvétel esetén is törlésre kerülnek.

Adatok továbbítása

A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor.

Adatbiztonság

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során.

Jogorvoslat lehetősége

Személyes adattal kapcsolatos kérdésben segítséget kérhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságtól.

Telefonszám: 06 1 391 1400
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

A honlap cookie-kat használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás